Bestel vóór donderdag 23:59 om jouw bestelling volgende week woensdag te ontvangen. Gratis verzending vanaf €49 met PostNL in Nederland en België.
Logo Iberico Sebastia Website
Search

Abonnementskosten, annulerings- en restitutiebeleid

Abonnementskosten

   – De rekening van de creditcardhouder wordt automatisch gedebiteerd op dezelfde datum als de oorspronkelijke transactiedatum voor elke overeenkomstige maand of op de einddatum van de maand indien er geen overeenkomstige datum is. 

    – Kortingen, rabatten of andere speciale aanbiedingen zijn alleen geldig voor de eerste termijn; abonnementen worden verlengd tegen de dan geldende volledige abonnementstarieven.

    – Ibericojamon.nl kan het abonnement en deze voorwaarden beëindigen indien zij niet in staat is het abonnement te verlengen op basis van onjuiste of verouderde creditcardgegevens.

    – Het onder deze voorwaarden verleende toegangsrecht is pas van kracht na betaling van het abonnementsgeld.

Account opzeggen

    – U kunt uw abonnement annuleren vanaf uw accountprofielpagina.

    – De enige geldige methode voor het annuleren van uw Plan is via de annuleringslink op uw gebruikerspagina, die toegankelijk is na het inloggen op de website. Verzoeken tot annulering per e-mail of telefoon worden niet beschouwd als, en zijn geen voltooiing van, annulering.

    – Zodra u uw productabonnement annuleert, worden er geen nieuwe bestellingen meer verwerkt. Als een bestelling al in behandeling is genomen, zullen wij de levering annuleren en uw product terugsturen. 

    – Annulering kan niet worden gedaan nadat het product is geleverd. De annulering zal invloed hebben op de volgende vernieuwen. 

Restituties

    – De abonnementskosten worden niet terugbetaald als het product al vanuit ons Logiscic Center is verzonden.