Bestel vóór donderdag 23:59 om jouw bestelling volgende week woensdag te ontvangen. Gratis verzending vanaf €49 met PostNL in Nederland en België.
Logo Iberico Sebastia Website
Search

Bitterzoete portazijn en 4 jaar gerijpt op Frans eiken, van Badia Vinagres – 375ml

100% Iberico - vrije uitloop
Niet tevreden, geld terug

Snelle verzending vanaf Groningen
logo-iberico-jamon-white

Smaaknotities

“We worden herinnerd aan kersen in likeur, tonen van koffie en zoete sensaties die ons doen denken aan wijnen met solera. Licht zoet, zoet (maar met karakter), fris en vooral erg lekker”

HIGHLIGHTS

Een magische mix

Gemaakt in de azijnfabriek van Badia met portwijn en 4 jaar gerijpt in Franse eiken vaten. De resulterende azijn is een heerlijke combinatie van lichte azijntoetsen samen met de meest karakteristieke aroma’s van portwijnen.

Ideaal voor…  vinaigrettes bij pasta of groentegerechten.
Voor de durvers raden we aan om een saus te maken voor bij een steak. We kunnen ook een koude kersenpickle maken, die vervolgens kan worden geserveerd met een foie terrine. En een goede combinatie vind je natuurlijk door te spelen met chocolade en bonbons of bitterzoete port en cacaocrèmes te maken.

Gemaakt met portwijn
Dit is een van de meest innovatieve creaties in de azijnwereld. Wijn en dus ook azijn is een van de oudste voedingsmiddelen die de mensheid kent. In het bijzonder is portwijn een van de wijnen met de langste geschiedenis; zozeer zelfs dat het zijn eigen speciale fles heeft. Tawny portwijn, waaruit we onze bitterzoete portwijn beginnen te maken, is gecertificeerd en wordt geproduceerd in Portugal door een van de families met een wijntraditie sinds 1738.