Bestel vóór donderdag 23:59 om jouw bestelling volgende week woensdag te ontvangen. Gratis verzending vanaf €49 met PostNL in Nederland en België.
Logo Iberico Sebastia Website
Search

Onze Verzendwijze

  1. Bestellen: Je hebt tot tot donderdag 23:59 uur om je bestelling te plaatsen. Dit geeft iedereen ruim de tijd om hun keuze te maken.
  2. Verwerken: Nadat de bestellingen zijn geplaatst, beginnen wij op vrijdag met het printen van de labels en het inpakken van de dozen.
  3. Verzenden: De pakketten worden vervolgens naar PostNL gestuurd. Je ontvangt een Track & Trace-link op dinsdag, zodat je jouw bestelling kan volgen.
  4. Bezorging: De bestellingen worden op woensdag (of soms donderdag) bezorgd, afhankelijk van de vervoersschema’s van PostNL. Op deze manier werken wij met een vaste leverdag en weet jij altijd wanneer jouw producten aankomen.

Voordelen voor jou als klant:

Vaste leverdag: je weet altijd precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten, wat zorgt voor gemak en planning.

Direct uit Spanje: Onze producten worden direct uit Spanje geleverd, wat betekent dat er geen lange opslagperiodes zijn in onze magazijnen. 

Versheid gegarandeerd: Wij snijden onze producten, zoals jamón, in kleine batches elke 2-3 weken. Dit betekent dat klanten altijd het verste product ontvangen.

Duurzaam transport:

Door bestellingen wekelijks te verzamelen en te verzenden, kunnen we het transport efficiënter en duurzamer organiseren. Dit helpt ons om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Met deze aanpak zorgen we ervoor dat jij altijd de beste kwaliteit en versheid ontvangt, terwijl we tegelijkertijd milieubewust handelen.