Bestel vóór donderdag 23:59 om jouw bestelling volgende week woensdag te ontvangen. Gratis verzending vanaf €49 met PostNL in Nederland en België.
Logo Iberico Sebastia Website
Search

100% Iberico ras, niet zomaar een hammetje

Er wordt veel gerommeld met eten. Als liefhebber wilt u top kwaliteit Ibérico Jamon? Dan wilt u geen: 50% Ibérico, maar 100% Ibérico, u wilt geen Cebo (varken leeft binnen en beweegt weinig), maar minimaal Cebo de Campo (varken leeft buiten), u wilt handgesneden door een vakman en niet machinaal gesneden én u wilt de achterpoot (Jamón) en niet de voorpoot (Paletta). Fijn, dat willen wij ook!

Wij werken exclusief met 100% raszuivere Ibérico varkens die vrij leven op de Delhesa. Hier krijgen ze voldoende beweging en het beste eten (natuurlijke grassen en eikels), dat is fijn voor het varken en goed voor het vlees. Het zorgt voor de typerende vetopslag in de spieren. Het vet zit vol smaak en is ook nog eens heel gezond, u kunt het vergelijken met olijfolie. Vervolgens wordt het jaren op traditionele wijze gedroogd. Deze combinatie levert de beste ham ter wereld op.

Onze merken
Wij werken met twee merken. Ons eigen merk heet Iberico Sebastia. We werken samen met een kleinschalige boerderij in Huelva. En ons tweede merk is naar onze mening één van de mooiste merken uit Spanje; Señorio de Montanera. Tip: Señorio is erg mooi om weg te geven en heeft een prachtige verpakking. Iberico Sebastia is de beste prijs/kwaliteit optie. Beide merken staan garant voor een top kwaliteit 100% Ibérico.

3 pakjes, extra voordelig
Zowel onze ibérico jamón Cebo de Campo als ibérico jamón Bellota kunt u extra voordelig bestellen per 3 pakjes.

Gesneden door een Maestro Cortador in Spanje en vervolgens vacuüm verpakt. Door de vacuüm verpakking is de Ibérico Jamón lang houdbaar, minimaal 3 maanden. 

HANDGESNEDEN JAMÓN 100% IBÉRICO DE BELLOTA

JAMON ABONNEMENT